29 Ağustos 2012 Çarşamba

LA 2. Gün

LA deki 2. günümüze, Hollywood yazısını görmeye giderek başladık. Hollywood yazısına ulaşmak mümkün değil, ama sehrin değişik sokaklarından yazıyı görmek mümkün. Mulholland Drive ve Griffith Observatory en cok önerilen noktalardan bazıları. Biz de Hollywood yazısıyla fotograf çektirdikten sonra, Venice Beach'e gittik. Pazar günü olduğu için plaj cok kalabalıktı. Venice Beach'in plaja yakın kısımlarında Venedik gibi kanallar var. Plaj geniş, güzel bir kumu var. Sahilde ufak cok sayıda dükkan var, oldukça hareketli bir bölge, sokak dansçıları, kaykaycilar, haftasonu LA dekilerin en cok gittiği yerlerden biri... Sahilde bir gün geçirmek icin güzel bir yer, ama okyanustan bizim Ege kıyıları gibi cok girilesi degil, plaj güzel, manzara güzel ama deniz dalgalı, sörfçüler icin daha uygun :)
Venice Beach'ten sonraki durağımız Cirque du Soleil'in Iris gösterisiydi. Bu gosteriyi bi arkadaşımın tavsiye etti ve biz de biletleri gitmeden internetten aldık. Kesinlikle mükemmel bir gösteriydi, çıkışta hepimiz büyülemiştik. İris sinema tarihini anlatan bir gösteri, bir yandan etkileyici görsel showlar bir yandan da inanılmaz akrobatik haraketler. Hepimizin ağzı acik kaldı. Oscar törenlerinin yapıldığı eski adıyla Kodak Theatre, şimdiki adıyla ise Dolby Theatre da hergün oynuyor, yani oranın kalıcı showu, biletleri Cirque du Soleil'in anasayfasından alabilirsiniz.
Gösteri çıkışı son durağımız Cheese Cake Factory idi. Türkiye'ye de açılmasını 4 gözle beklediğimiz mekan sadece cheesecake yapmıyor, menüsünde yemek de var, ancak cheesecake'ler müthiş!! Ben red velvet cheesecake yedim, dikkat çok büyük :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder